Close

industriële tafels

een brede collectie tafels, op maat gemaakt

details

stoere meubels

robuuste en degelijke kasten

details

metalen lampen

betaalbare stalen lampen voor binnen

details

Tuinmeubels

exclusieve handgemaakte tuinmeubels

details

comfortabele stoelen

mooi afgewerkte stoelen

Handmade by HAL5

Handmade by HAL5 heeft een brede collectie unieke industriële meubelstukken, handgemaakt in de eigen werkplaats te Waddinxveen. Wij ontwerpen en maken kwalitatieve en stoere meubels zoals eettafels, aanschuifbanken, salontafels, wandkasten en tv-meubels. Of het om een metalen kast, robuuste tafel, stoere lamp of complete winkelinrichting gaat: wij creëren graag iets moois voor u.

Handmade by HAL5 onderscheidt zich met haar industriële meubels door het gebruik van blauw staal. Dit zwarte robuuste materiaal heeft een geleefde uitstraling en is uitermate sterk. Het blauwe staal wordt voorzien van een blanke laklaag. Daarnaast kunnen wij de meubels uitvoeren met blank staal die in een kleur wordt gespoten of geëpoxeerd. De tafelbladen worden gemaakt van doorleefd oud hout. Wij recyclen graag o.m. badding delen, steigerplanken, gebruikte kaasplanken en eiken. Ook nemen wij regelmatig aparte houtsoorten mee die wij tegenkomen bij het inkopen.

Jeroen de Jong is het creatieve brein achter Handmade by HAL5. Hij maakt ieder meubelstuk met plezier én op maat voor de klant. Bij Jeroen is de passie voor werken met metaal op jonge leeftijd ontstaan. In het familiebedrijf De Jong Draad & Zo B.V., maakt hij al ruim 20 jaar draad- en metaalproducten. Enkele jaren geleden besloot Jeroen zijn creativiteit uit te breiden. Nu worden alle Handmade by HAL5 meubels ontworpen en gemaakt in de eigen werkplaats.

Bent u nieuwsgierig naar onze Handmade by HAL5 collectie? Wilt u de meubels met eigen ogen bekijken? Het materiaal voelen? Kom dan gerust bij ons langs in Waddinxveen, Zuid-Holland. Onze showroom en werkplaats zijn eenvoudig te bereiken met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Wij verwelkomen u graag.


Stoere tafels en kasten op maat gemaakt

COLLECTIE TAFELS

Een snelle blik op onze collectie industriële tafels

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Handmade by HAL5 op no.1. Alle materialen zijn zorgvuldig uitgezocht zodat onze meubels “hufter” proef zijn.

Maatwerk

Wat is er nu fijner dan om een meubelstuk op een gewenste maat te laten maken!!! Bij Handmade by HAL5 doen wij niet anders.

Levering

Omdat Jeroen alles in onze eigen HAL5 maakt, is de levertijd vooraf bespreekbaar.